Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Wednesday

New Year, New Life :)

Assalamualaikum. Hai readers! Dah lama sangat tak jenguk belog kitaa ni. Rinduuu nyeee auw auw . Last update pon bulan 10 tahun lepas. Eh dah masuk tahun baru kan? Rasa macam sekejap je masa berlalu. And nampaknya umur aku dah nak masuk 19 tahun lagi berapa bulan je. Eee tua laaa :(

Hmm, aku dah ada new life. Yang tak pernah sangka punya lah. Perasaan? Hmm macam macam lah. Happy tu lebih la kan hee. Ahaa btw yes aku still dgn Shazreen. Tu cuba tgk kat bawah tu, dah setahun 5 bulan pon. Wow mmg tak sangka dah lama mcm tu. Lagi lama kita dgn seseorang tu, lagi banyak dugaan pahit manis yang kita kena tempuh kan. Kena banyak sabar la. Jyeahh. InsyaAllah, ada jodoh, hope sampai akhir hayat la. Korang doakan la kitorang okay? hihi. Thanks! Eh jap jap. Harini birthday Shazreen. Happy Birthday sayang! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Amin. Thats all for now. Bye. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment