Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Sunday

Assalamualaikum . 
Hi you olls ! Anyone miss me ? Huahuahua , dah lama tak update blog ni kan . Almaklumlahh , busy bebenor dengan assignment and ada test lagi . Fuhh , dapat pulak housemate yang semua kaki gelak , memang sampai tengah malam tu rumah kitorang jela yang memekak .  Tu yang kalau takde kelas memang terlajak tidur sampai tengahari tu , hehehe *kalau ayah ibu tahu ni , confirm kena marah* Peaceee (Y)

Btw , harini dah 12 Ogos 2012  . Maksudnyaaaaaaaa , lagi 2 hari Anniversary saya dengan Shaz ! Yeay yeayyyyyyy ! Alhamdulillah , kitorang bertahan selama ni . Banyak dugaan kitorang dah hadapi bersama , harap korang doakan kitorang berdua kekal sampai akhir hayat k ? Thankssss readers :)

#Apabila kita sudah jumpa orang yang kita sayang , janganlah kita cari yang lebih baik dari itu . Kita patut hargai orang yang ada di depan mata kita dengan sebaik baiknya . Yang dah berlalu , biarkan ianya berlalu . Janganlah kita menoleh ke  belakang lagi . Dan ingatlah orang yang kita sayang itulah yang terbaik dan akan buat kita bahagia kelak . InsyaAllah .

-I seem to have loved you in numberless forms , numberless times , in life after life and in age after age forever , Muhammad Shazreen Bin Roszimi ♥   

No comments:

Post a Comment