Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Saturday

11 BULAN :)

Assalamualaikum . Hai geng ! ecewahh, hihi . 

Alhamdulillah, saya dengan Shazreen dah sebelas bulan bersama. Sekejap je rasa dah nak setahun kan? Hihi, thanks awak sebab bahagiakan saya selama sebelas bulan ni. Saya tersangat lah hapyyyyy <3 Harap hubungan kita kekal sampai akhir hayat. InsyaAllah, Amin. Saya akan sentiasa buat yang terbaik untuk hubungan ni. Hope awak pun sama tau! Auw auw .

Iloveyouuuu forever and ever sayang. Ti Amo ♥ ♥ ♥ 


Eh , btw ni gambar time family saya datang melawat saya kat Melaka last week .
Comel kan kan ? Hohoho >,<


No comments:

Post a Comment