Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Friday

10 months yeahhh !

Assalamualaikum . 

Hai readers, harini 14 Jun . Tahu tak apa maknanyaaa ? Hewwheww harini genap 10 bulan I dengan boyprenn I , Shazreen . Wooww tak sangka dah selama ni kitorang together gether kan . Pejam celik dah nak sampai setahun pun . Yeahhh Alhamdulillah, bersyukur sangat sangat . Terima kasih Allah, sebab saya rasa bahagia sangat bila dengan Shazreen . Saya harap dia akan jadi yang terakhir dalam hidup saya . Sayang dia sangat . Dia yang terbaik pernah saya jumpa , dia faham saya and tahan dengan perangai saya yang kuat cemburu and kuat melalak ni . Hikhik thank you so so muchhh sayangg :) Hope hubungan kita kekal sampai akhir hayat . InsyaAllah amin .

p/s : Esok Shaz akan pergi Melaka untuk sambung belajar kat kolej sana , hmm I will miss you so much honey . You tunggu I kat sana tau , by the end of this month InsyaAllah kalau takde apa apa halangan I akan datang sana jugak ! Weee . Iloveyousomuch sayang .


No comments:

Post a Comment