Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Thursday

Dear Readers ,

Assalamualaikum .

Hai you olls ! Dah lebih sebulan I tak update blog ni . For sure , you olls rindu I kan . I know laa , dont shy shy okay ;)

Mesti ramai yang dah check result UPU kan ? Congrats sesape yang dapat course best best tu especially to my gengsister , DARRYL-ISHAZ . Jangan lupa aku tau bila dah ada kawan baru nanti . Uwaaa sedihnyeee :( Aku tak dapat laa . Sobsobsobbb . Tapi aku dah buat rayuan and hopefully pleaseee any university , accept me me meeeee :3 Hewhewhew . I'm not going to Kolej Matrikulasi Johor , for sure okay . Muktamad . I nak together gether dengan my superduper boyfriend , Shazreen . Auww iloveyouu <3


No comments:

Post a Comment