Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Thursday

Sambung Belajar :)

Assalamualaikum .

Hai geng ! Err ada ke geng kita kat sini ? Hewheww . How are you guys ? Saya tak berapa sihat laa 
*uhuk uhuk* . cuaca panas kan sekarang ni . Kena banyak minum air lerr . Haa ? Pakwe kita ? Ohh , dia sihat jee . Jangan tanya lebih2 k, I am jealous -.- Hikhik .

Eh ada yang belum tahu result SPM saya ke ? Alolo shiannn . For your information , I taknak la update pasal result . Sorry laa ye . Nanti orang cakap I berlagak pulak kan . Euwww tadelaa , result I biasa biasa ajee . Pass with flying colours tau , ada A , B , C . Pakwe I pun samaa jugak *jodoh kan* haha . Alhamdulillah lulus .

So , lepas ni I nak sambung belajar , ingatkan nak amik course pharmacy , tapi dkat UITM tak layak . uwaaa sedihh :'( I dah decide dgn Shaz , nak amik ipts . Tapi family pula menghalang . grr ada ke dorang suruh amik course yang kitorang tak minat ? Eeee tanak tanak tanak ! *hentak kaki* Whatever it is , I dgn Shaz tetap akan amik course yang sama , dkat Universiti yang sama . Tak kiraa , nak jugak ! Even family tak bagi kitorang pilih ipts , then kitorang akan pilih IPTA . 

YANG PENTING , BERSAMA SAMA SELAMANYA okay >,<

One day , InsyaAllah :)


No comments:

Post a Comment