Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Friday

Assalamualaikum .

Saya just nak cakap yang saya sayang pakwe saya sangat sangat sangattt tau . Dah banyak yang kitorang share sama sama selama lebih 6 bulan ni . Saya bahagia sangat dengan dia . Saya tak pernah rasa macam ni dengan orang lain , Dengan dia , kalau boleh pagi petang siang malam nak tengok muka dia jeee . Boleh kan kan ? hikhik . Kalau sehari tu tak dapat jumpa dia , haihh saya dah tak tentu arah dah . Hehehee . So far , our relationship getting great day by day . Alhamdulillah bersyukur sangat . Just saya ni kuat cemburu and merajuk uwaaa *gedik jee kan* haha . Tapi now saya sedang cuba ubah sikap negatif dalam diri saya ni . Saya percayakan Shazreen . Saya nak lakukan yang sebaik mungkin untuk hubungan ni . Korang doakan kitorang kekal sampai akhir hayat tau ? InsyaAllah Amin :D

Tengok tuu ! Dia suka buat saya terkejut speechless every time saya online . Thankyouu sayang :)


I LOVE YOU SO MUCH , OH MY LOVE MUHAMMAD SHAZREEN . THANK YOU SO MUCH FOR BEING AN AWESOME  PARTNER  , LOVER , SPOUSE AND FRIEND . THANKS FOR YOUR LOVE THAT YOU GIVE TO ME . SEMOGA HUBUNGAN KITA DIBERKATI DAN BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYAT . AMIN .

No comments:

Post a Comment