Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Sunday

Assalamualaikum .

Tadi kan kan , saya teman pakwe saya Shazreen makan . Dia rehat sekejap so order ayam tandoori sahaja . Sedap juga rupanya hihi . Erm seriously tak puas dapat spend masa dengan si dia . Bila dengan dia , masa yang ada tak pernah cukup . Uwaaaa benci benci tau :'( Okay , saya happy sangat bila dia ada di sisi , yelaa dia kelakar , even saya nak marah pun terus tergelak bila tengok dia . Aiyoo , hebat lah awak kan sayang ? Hee . By the way , sorry tau sayang sebab saya selalu touching , emotional lately ni . Grr ni semua PMS punya pasal , tu la sekarang sikit sikit saya nak sensitip je niii . Eeeee gedik tau PMS ni . Hahaha . And and , sorry juga sebab masa awak panggil saya tadi , saya tak pandang . Saya tak sanggup *my tears dropped heavily* seriously . Saya takkan biarkan awak tengok saya dalam keadaan muka saya selebet , mata bengkak and semakin sepet bila menangis . No way okay babyy . Malu kiteww . Wakakaka . Last but not least , always remember that I LOVE YOU SO MUCH MUHAMMAD SHAZREEN ♥ 


#Ini lagu untuk awak :]

No comments:

Post a Comment