Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Wednesday

Assalamualaikum . Hi guys !

Apa khabar awak awak sekalian ? Saya baik sihat walafiat alhamdulillah . Hmm , bosanggggnyaa tak pergi sekolah dah . Rindu gila nak beratur pagi pagi kat perhimpunan and masuk kelas buat huru hara . Dulu rasa malas and mengantuk je bila time addmath . Now rindu nak buat latihan addmath , and rindu nak usik Puan Rashidah :'( Huaaaa , subjek lain pun sama lahh . Rindu semua cikgu yang ada kat SEMENTAS tu . And selain tu , rinduuuu nak jumpa kawan kawan kat sekolah . Now dah jarang contact dah , ada yang masuk PLKN and lepas ni dah start belajar lagi susah nak jumpa .




Imissyou dear bestie :')


No comments:

Post a Comment