Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Saturday

Last Days of 2011 :]

Assalamualaikum . Rindunyaaa kat blog saya ni . Hikhikk . Dah lama rasanya tak taip panjang panjang kan . Ada sesiapa yang rindu saya tak ? Angkat kaki cepat ! Hahaha .

Harini 31 Disember 2011 , means esok dah tahun baru 2012 . Woahhh , macam tak percaya je . Rasa sekejap je tahun 2011 ni kan . Btw , hari hari terakhir 2011 ni ada lah  aktiviti yang saya dan kawan kawan semua buat .

Firstly , 24 Disember 2011 bersamaan hari sabtu . Ni event makan makan dengan classmates musytari . Start pukul 5 sampai 12 malam kot . Haa tempatnya macam biasalah kan , rumah Mamad . Sumpah best gilaaa harini . Lepas ni susah dah nak jumpa ramai ramai kan . Huaaa sobsobsob Tapi takpe , at least jangan lost contact okay guys ? Ni ada few gambar masa jamuan tu . Hee .








Secondly , 30 Disember 2011 bersamaan hari jumaat . Ni jalan jalan sambil joging melawat Batu Caves dengan jiran jiran .  Haa dah 17 tahun hidup kat sini , ni baru first time panjat tangga batu caves tau . Menggigil kaki turun naik tangga tu *tak kira tangga ada berapa* tapi ape pun , memang best dapat pergi sana .








Thanks guys for these SUPERB AWESOME days 


No comments:

Post a Comment