Assalamualaikum . Hi guys ! Amalinaa here . Enjoy reading and be my follower jyeahh ! I'll following you back later . And thank youu for the stalkers , Peace yo :)

Sunday

Assalamualaikum . Dah 3 weeks saya tak post any entry , ada readers yang rindu saya tak ? Hikhikhik

Okay first at all , dalam 3 weeks ni busy gila dengan SPM . Walawehh , macam tak percaya je saya ni sedang menghadapi SPM kan . Lepas ni berakhirlah zaman persekolahan selama 11 tahun yang dilalui . Banyak kenangan pahit masam manis masin selama bersekolah ni . Sumpah rindu dekat cikgu , kawan kawan semua #nak tahu tak , saya melalak gila babengg masa mohon restu dekat cikgu dan kawan kawan haritu , hee . Saya manusia biasa , banyak buat salah silap dengan orang sekeliling saya . Maaf ye :')

Back to exam . So far , saya dah lepas 7 paper . Paper sebelum ni ada yang okay , ada yang mencabar otak and ada juga yang membuat mata mengantuk nak jawab . Mwehehehe . Tinggal lagi 3 je , Chemistry , Biology and EST . Hopefully , everything will be alright . Please pray for me okay ? InsyaAllah Amin :)



Hee , saya nak dedicate lagu ni untuk pengarang jantung saya , Muhammad Shazreen Bin Roszimi *Awak , lagu ni untuk awak*  Saya jarang nyanyi untuk awak kan , tapi saya just nak awak tahu , Me Love You So Much sayang . Hihi , semalam masa SS banyak yang kita luahkan and cakap to each other . Saya just nak awak tahu yang lepas semua yang terjadi ni , bagi saya kan , saya dah lebih yakin dan pasti dengan awak . Saya takkan ragu lagi dengan hubungan kita . Thank you very much sebab awak dah sedarkan saya . Hee , ni yang saya bertambah cinta dengan awak ni . Hmm sayang , I just want you to be by my side forever . Saya taknak share awak dengan sesiapa pun , kecuali family awak lah kan . You are the best thing in my life . I can feel that you are the one for me , and I'm the one for you . Once again , Iloveyouuuuuuuuuuuuuuu honey ♥ 

*Thanks for reading , peeps ! Have a great holiday yahh . Byee . 

No comments:

Post a Comment